Facebook problemløser

Kjente problemer med Facebook-installasjon og løsninger for hva man kan gjøre

Det første man kan gjøre er å fjerne Julekalender-appen fra i fjor. Trykk på 1) Administrer faner i venstremenyen.

ffacebook-problemloeser0

Trykk så på 2) Apper, og på 3) krysset for å fjerne Julekalender-appen. Prøv deretter å installere Julekalenderen på nytt. App som benyttes heter Advent Calendar 2016.

ffacebook-problemloeser
Jeg har slettet appen, men Julekalender ligger fortsatt som en lenke i venstremenyen

For å oppdatere sidemenyen kreves det i enkelte tilfeller at man skrur "Bruk standardfaner" på og deretter skrur det av. Under Administrer faner trykker du på 1) Rediger side, og trykker på 2) Bruk standardfaner. Prøv her å skru den av og på igjen.

ffacebook-problemloeser1
Ho ho ho - 404 Siden kan ikke vises

out_of_sync

Facebook og Julekalender er ute av sync. Det som høyst sannsynlig har skjedd er at referansen mellom Julekalender og Facebook har blitt slettet inne i Julekalender.

Det skal i utgangspunktet se slik ut:

installed

Hvis du ikke finner en referanse til Facebooksiden din, har den blitt slettet. Slett Julekalender-appen (som beskrevet over) på Facebook og kjør en ny installasjon.
Permission feil

Når du trykker på Installer på Facebook skal du komme til et vindu som ser omtrent slik ut:

legg_til_sidefane

Hvis du ikke har noen sider eller er logget inn som en bruker som ikke har administrator rettigheter til noen sider vil du se følgende:

not_permissions

Logg deg inn på Facebook med en konto som har administratorrettigheter for Facebooksiden, og deretter installer Julekalenderen på nytt.
Hvis du ser dette så vennligst ta kontakt med oss på chat eller send en e-post til support@make.as

 

ouch

Det kan se ut som om dere har en aldersbegrensning på Facebook-siden deres. Det du kan gjøre er å 1) gå inn på Administrer faner.

 

hvordan-endre-navn-og-ikon-for-favebook-tabs

Trykk deretter på 2) Generelt og velg 3) Alle (13+) under Aldersbegrensninger. Trykk så på 4) Lagre endringer.

facebook-problemloeser-3

Gå så inn på 1) Administrer faner, så 5) Apper og 6) trykk på ved Advent Calendar 2016 for å slette appen, deretter på 7) Ja når du får spørsmål om du ønsker å slette appen.

facebook-problemloeser-8

Installer så Julekalenderen på nytt. Trykk så på 1) Administrer faner, så 2) Generelt og sett så 3) Aldersbegrensninger på igjen.